Bostadsrätter med prisvinnande arkitektur | Sveafastigheter
Bostadsrätter

Bostadsrätter med prisvinnande arkitektur

Våra bostadsrätter kännetecknas av stark och nytänkande arkitektur med fokus på innovation och hållbarhet.

Inom området bostadsrätter utvecklar vi såväl infill-projekt (nya bostäder i ett redan bebyggt område) som större projekt med en blandad sammansättning där även hyresrätter och vård-/äldreboende kan integreras. Gemensamt är blicken mot nytänkande arkitektur och hållbar innovation och att olika typer av bostäder behövs i ett område för att matcha olika delar av livet.

2021 var Flora finalist i Årets Stockholmsbyggnad. Ett vackert bostadshus i Midsommarkransen, Stockholm, som smälter in lika mycket som det sticker ut. Cederträklädd fasad och taket pryds av Sedum och örter, som är hem för såväl insekter som fjärilar. Läs mer om Flora här.


Våra Bostadsrätter

ALLA PROJEKT

Hyresrätter

Våra hyresrätter ska vara hållbara och funktionseffektiva och med nöjda hyresgäster. Vår vision är att vara en ledande förvaltare av hyresrätter – och en innovativ utvecklare av nya projekt.

Läs mer om våra Hyresrätter

Samhällsfastigheter

Med en äldre befolkning ökar behovet av fler variationsrika och moderna boenden för äldre. Med en skola i förändring ställs nya krav på skolmiljön. Hos Sveafastigheter finns erfarenhet, kompetens och kunnande i alla delar.

Läs mer om våra Samhällsfastigheter