Ett boende med guldkant | Sveafastigheter
Intresseanmälan

Ett boende med guldkant

Njut av utsikten från takterrassen, träna i gymmet eller umgås med grannarna i en grönskande infinity garden. I Drabanten skapas livskvalitet med guldkant, bokstavligt talat.

Centralt beläget med nära till affärer och service men även till golfbana och parker, uppförs guldklädda Drabanten. Här finns möjlighet för dig över 65 att ge tillvaron det lilla extra. Ett guldläge på många sätt.

I Drabanten välkomnas du av reception med tillhörande lounge. Du bor i en välplanerad hyresrätt med underbart ljusinsläpp och husets många faciliteter skapar en bekväm tillvaro med nära till gemenskap.

Här kan du starta dagen med ett träningspass i husets gym för att sedan umgås med grannarna på takterrassen som bjuder på en ansenlig utsikt och njuta av en grönskande infinity garden på den privata gården. Eller varför inte slappna av i husets relax-avdelning och till middagen kliva in till dukat bord i den gemensamma restaurangen. Har du bil parkerar du den smidigt på egen plats i garaget under fastigheten.

Som boende i Drabanten har du tillgång till följande bekvämligheter:

 • Reception & lounge
 • Relax-avdelning
 • Restaurang
 • Gym
 • Takterrass
 • Infinity garden
 • Garage

Planlösningar & 360-bilder

Mer information om hyresrätterna i Drabanten, såsom planlösning, hittar du här.

Hur går jag tillväga för att flytta in i Drabanten?

Drabantens fastighetsvärd är Sveafastigheter. Silver Life sätter guldkant på tillvaron med Drabantens utbud. För att få möjlighet att bo i Drabanten behöver du dels stå i Sveafastigheters kö (kostnadsfritt) där du gör intresseanmälan för Drabanten samt teckna medlemskap i Silver Life. Det räcker att bli medlem i Silver Life dagen du flyttar in i Drabanten. Ett medlemskap i Silver Life kostar 1750 kr/person och månad och ger dig tillgång till Silver Lifes serviceutbud. Minst en i hushållet måste vara över 65 år för att flytta in i Drabanten. Kontakta gärna oss om du har frågor på info@sveafastigheter.se eller 010 722 38 00.

  Jag är intresserad av att bo i Drabanten - kontakta mig!

  I samma kvarter som Drabanten finns även bostadsrätter, all information om försäljningen av dessa hittar du på http://www.brflyckanivasby.se

  Ladda ner broschyren om Drabanten

  Ladda ner broschyren om Lycka