Ett boende med guldkant | Sveafastigheter

Ett boende med guldkant

Njut av utsikten från takterrassen, träna i gymmet eller umgås med grannarna i en grönskande infinity garden. I Drabanten skapas livskvalitet med guldkant, bokstavligt talat.

Centralt beläget med nära till affärer och service men även till golfbana och parker, uppförs guldklädda Drabanten. Här finns möjlighet för dig över 65 att ge tillvaron det lilla extra. Ett guldläge på många sätt.

I Drabanten välkomnas du av reception med tillhörande lounge. Du bor i en välplanerad hyresrätt med underbart ljusinsläpp och husets många faciliteter skapar en bekväm tillvaro med nära till gemenskap.

Här kan du starta dagen med ett träningspass i husets gym för att sedan umgås med grannarna på takterrassen som bjuder på en ansenlig utsikt och njuta av en grönskande infinity garden på den privata gården. Eller varför inte slappna av i husets relax-avdelning och till middagen kliva in till dukat bord i den gemensamma restaurangen. Har du bil parkerar du den smidigt på egen plats i garaget under fastigheten.

Som boende i Drabanten har du tillgång till följande bekvämligheter:

  • Reception & lounge
  • Relax-avdelning
  • Restaurang
  • Gym
  • Takterrass
  • Infinity garden
  • Garage

Planlösningar & 360-bilder

Mer information om hyresrätterna i Drabanten, såsom planlösning, hittar du här.

Hur går jag tillväga för att flytta in i Drabanten?

Drabantens fastighetsvärd är Sveafastigheter. Silver Life sätter guldkant på tillvaron med Drabantens utbud. För att få möjlighet att bo i Drabanten behöver du dels stå i Sveafastigheters kö (kostnadsfritt) och teckna medlemskap i Silver Life. Det räcker att bli medlem i Silver Life dagen du flyttar in i Drabanten. Ett medlemskap i Silver Life kostar 1750 kr/person och månad och ger dig tillgång till Silver Lifes serviceutbud. Minst en i hushållet måste vara över 65 år för att flytta in i Drabanten.

Öka dina chanser till att få flytta in i Drabanten!

Fram till 30 juni har medlemmar i Silver Life förtur för att preliminärboka en lägenhet i Drabanten. Lägenheterna fördelas fram till 30 juni till de som har flest medlemsdagar hos Silver Life. Det går bra att bli medlem i Silver Life under förtursperioden.

Efter förtursperioden (sista dag 30 juni) kommer resterande lägenheter fördelas efter Sveafastigheters kö, där du anmäler intresse för Drabanten. Du behöver inte vara medlem i Silver Life för att anmäla intresse för Drabanten i Sveafastigheters kö, men dagen du flyttar in i Drabanten behöver du teckna medlemskap i Silver Life.