Vill du bo här?
Så här gör du

Kaffebryggaren / Nykvarn

Hyresbostäder i villaområde

Här bor ni omgivna av villaområden och gröna parker i Nykvarn. Det är gångavstånd till affärer och restauranger och det finns flera skolor i närområdet.
Boendeform

Hyresrätt

Projektstatus

Inflyttad

Antal lägenheter

144 st

Antal rum

1-4 RoK

Parkering

74 p-platser och 27 garageplatser

Hyreslägenhet Nykvarn

Med 10 minuters promenad till Nykvarns station har ni utmärkta kommunikationsmöjligheter till bland annat Stockholm, Södertälje och Eskilstuna. En kort cykeltur bort ligger Hökmossbadet som är en populär plats under sommarmånaderna.

Hyreslägenheterna är fräscha med parkettgolv i laminat och vitmålade väggar som standard. Badrummen är helkaklade med golvvärme (el-uppvärmt) och utrustade med WC, kommod och duschhörna. Moderna kök med vit köksinredning och bänkskivor av laminat. Kökutrustningen består av glaskeramikhäll, ugn och hel eller delad kyl/frys beroende på storlek på lägenheten. Finns förberett för diskmaskin i alla lägenheter utom 1 ROK.

Gemensam tvättstuga finns i fastigheten. Tillhörande kall/varm-förråd finns till varje lägenhet i separat byggnad. Cykelställ och lekplats finns på gården. Fastigheten har ej hiss, enbart trappor. Parkeringsplatser och garageplatser är det separat kö för.

Hyreslägenheter Nykvarn

Hyreslägenheter i Nykvarn

Kontakt
Kontakt Hyresadministrationen
010-722 38 00
Information & Dokument
Byggår
1967
Förvaltare
Elouise Howard
Kontaktuppgift hyresgäster
info@sveafastigheter.se
Adress
Stenkullevägen 1-23
Bo i Kaffebryggaren Nykvarn

För att ha möjlighet att hyra en bostad i Kaffebryggaren behöver du stå i Sveafastigheters bostadskö. Det är helt kostnadsfritt och det går snabbt och enkelt att ställa sig i kön.

All information gällande hur bostadskön fungerar hittar du på sidan för våra hyresgäster

Till bostadskön