Vill du bo här?
Så här gör du

Krämaren 8 / Ulricehamn

Nybyggt trygghetsboende för dig som är 65+

På Norra Kullagatan bygger vi på Sveafastigheter ett härligt boende nära småstadens idyll och utbud. Är du 65 + och vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende med takterrass, bastu och relaxrum? Varmt välkommen hem till Krämaren. Dessutom med en trygghetsvärd på plats 2 timmar i veckan för att arrangera aktiviteter.
Boendeform

Hyresrätt för 65+

Projektstatus

Inflytt från 1 april 2024

Antal lägenheter

76

Byggår

2023

Antal rum

1-3 rum och kök

Lägenhetsstorlekar

35-84 kvm

Krämarens fasad är klädd i träpanel och grönska. Husen varierar om fem, sju och tio våningar.  I den högsta byggnadens översta plan finns en härlig takterrass med relaxrum, bastu och omklädningsrum. På markplan finns flera gemensamma ytor och på souterrängplan finns parkeringsgarage om 27 garageplatser. Det finns också 13 p-platser utanför samt ett inglasat och uppvärmt cykelrum med cykelpump samt rullstolsrum.

Information & Dokument
Förvaltare
Susanna Bergsborn
Uthyrare
Lisette Carlsson
Bo i Krämaren 8 Ulricehamn

Sveafastigheter förmedlar alla lediga lägenheter genom HomeQ. Det är gratis att stå i bostadskön hos HomeQ. Du skapar ett konto på www.homeq.se där du också gör din intresseanmälan för de lägenheter som matchar dina önskemål.

Sveafastigheters uthyrare behandlar din intresseanmälan och bjuder in till visning av den aktuella lägenheten om du är godkänd enligt vår uthyrningspolicy. Du hittar vår uthyrningspolicy under fliken "Att bo hos oss".

Till bostadskön