Vill du bo här?
Så här gör du

Mörrum 84:2 / Karlshamn

Bo granne med Mörrumsån och få kraftig hyresrabatt

Våra hyreslägenheter på Bygatan 22 i Mörrum har genomgått en stor förvandling. Genom renovering och uppgradering har området en ny fräsch status – rent, tryggt och snyggt.
Antal lägenheter

127

Byggår

1966/1966

Boendeform

Hyresrätt

 

I Mörrum 84:2, med adress Bygatan finns totalt 127 lägenheter. Allt från ettor till fyra rum och kök. Storlekarna varierar mellan 38 och 100 kvadratmeter.

En stor del av hyreslägenheterna är nyrenoverade och håller mycket hög standard. Många har såväl balkong som diskmaskin och badrum där det är förberett för att sätta in egen tvättmaskin. Även tvättstugorna är helrenoverade med bland annat klinkers på golvet och nya effektiva tvättmaskiner samt digitalt bokningssystem. I hyran till lägenheterna ingår kostnad för såväl kabel-tv som värme och varmvatten.

Just nu får nya hyresgäster en fin hyresrabatt. Flyttar du in i en trea på 82 m² får du 20 900 kronor i hyresrabatt (50% på fem hyror). Väljer du en tvåa på 64 m² blir rabatten 17 400 kronor (50% på fem hyror). I hyran ingår dessutom kostnad för såväl kabel-tv som värme och varmvatten. Hyresrabatten dras av på första och andra hyran samt hyran för månad 6, 12 och 18.

Läs mer här.

Information & Dokument
Förvaltare
Tannia Rosander
Uthyrare
Charlotte Wikström
Bo i Mörrum 84:2 Karlshamn

Sveafastigheter förmedlar alla lediga lägenheter genom HomeQ. Det är gratis att stå i bostadskön hos HomeQ. Du skapar ett konto på www.homeq.se där du också gör din intresseanmälan för de lägenheter som matchar dina önskemål.

Sveafastigheters uthyrare behandlar din intresseanmälan och bjuder in till visning av den aktuella lägenheten om du är godkänd enligt vår uthyrningspolicy. Du hittar vår uthyrningspolicy under fliken "Att bo hos oss".

Till bostadskön