Vill du bo här?
Så här gör du

Nytorps Gärde / Stockholm

Boende som främjar rörelse och ett hälsosamt liv

Sveafastigheter har i samarbete med Belatchew Arkitekter utvecklat bostadskvarter där visionen är en samlande och öppen plats som uppmuntrar till möten mellan generationer och som främjar rörelse och ett hälsosamt liv. 
Boendeform

Hyresrätt & Bostadsrätt

Projektstatus

Detaljplaneskede

Inflyttning

2030

Antal lägenheter

258 st

Lägenhetsstorlek

1-4 RoK

 

Nytorps Gärde ligger i kanten av Hammarbyhöjden och Blåsut i södra Stockholm. I entrévåningarna planeras det för bland annat café, cykelverkstad, livsmedelsbutik och co-working ytor. Hyreslägenheterna kommer bland annat att inrymma ett kollektivboende som bidrar till liv och rörelse samt ökad trygghet i området. Det betyder att de boende har egna lägenheter, men att bottenplan rymmer flexibla arbets- och umgängesytor. Gemensamt kök och sociala ytor ger utrymme för co-working dagtid, studier och läxläsning kvällstid och socialt umgänge på kvällar och helger.

Kontakt
Växeln
0200-22 72 00
Information & Dokument
Byggstart
2028
Inflytt
2030
Arkitekt
Belatchew Arkitekter
Projektchef
Åsa Hansson
Bo i Nytorps Gärde Stockholm

Sveafastigheter förmedlar alla lediga lägenheter genom HomeQ. Det är gratis att stå i bostadskön hos HomeQ. Du skapar ett konto på www.homeq.se där du också gör din intresseanmälan för de lägenheter som matchar dina önskemål.

Sveafastigheters uthyrare behandlar din intresseanmälan och bjuder in till visning av den aktuella lägenheten om du är godkänd enligt vår uthyrningspolicy. Du hittar vår uthyrningspolicy under fliken "Att bo hos oss".

Till bostadskön