Vill du bo här?
Så här gör du

Prisman / Nacka

Naturbana hyresrätter i Nacka

I Nackas nya stadskvarter bor du nära både natur, puls och kommunikationer. Singel, senior, sambo eller stora familjen – Prisman erbjuder nyproducerade hyresrätter för hela livet.
Boendeform

Hyresrätt, seniorboende & LSS

Projektstatus

Inflyttad

Antal lägenheter

174

Lägenhetsstorlek

1-6 RoK

Parkering

142 garageplatser

Hyresrätter och seniorboende Nacka

Nära både stad och natur

Som boende i Prisman behöver du inte välja mellan natur eller stadspuls, här bor du nära både stad och natur. På bottenplan i fastigheten huserar flera restauranger för ett levande och tryggt kvarter. Tvärs över gatan ligger Nacka Forum med service och handel. Inom en kort promenad tar du dig både till Nyckelvikens naturreservat och Nackareservatet. Naturbant boende på bästa sätt!

Hyresrätter i nyproduktion med omtanke om klimatet

Prisman är det senaste tillskottet i vår satsning på hållbar stadsutveckling. Längs fasaderna klättrar växter för ökad biologisk mångfald. På taket samsas solceller som ger el till huset med en gemensam takterrass och växtlighet. 

Huset består av 174 hyresrätter med 1-6 RoK varav 24 exklusivt för dig 65+. Många med balkong men du kan även njuta av utsikten från takterrassen.

Tryggt och socialt för dig 65+

Ett urval av de nyproducerade hyreslägenheterna är för dig 65+ som vill bo tryggt med nära till gemenskap och många möjligheter för ett aktivt och socialt liv. Umgås med grannarna i de gemensamma ytorna eller delta i aktiviteter anordnade av Prismans trygghetsvärd. Seniorbostädernas trygghetsvärd finns även på plats utvalda tider för att hjälpa till med sysslor så som teknikstrul eller glödlampsbyte. Ett seniorboende med allt du behöver på nära avstånd helt enkelt. 

Smidigt med kommunikationer

Precis runt hörnet kommer du ha tillgång till den kommande tunnelbanestationen och busshållplats finns rakt över gatan. Har du bil finns 142 garageplatser avsedda för hyresgäster i Prisman.

Hitta lediga hyresrätter i Prisman Nacka


Kontakt
Kontakt Hyresadministrationen
010-722 38 00
Information & Dokument
Byggstart
2019
Inflyttning
2022
Arkitekt
Kirsch+Dereka Arkitekter & Urban Design
Totalentrprenör
H2 Entreprenad AB
Projektchef
Viktor Gärde
Förvaltare
Erik Thunström
Kontaktuppgift för hyresgäster
info@sveafastigheter.se
Adress
Nya Gatan 4, 8, 12 och Tor Boijes Gata 3, 7, 11 och Nackabacken 20 och Vikdalsvägen 7
  
Bo i Prisman Nacka

För att ha möjlighet att hyra en bostad i Prisman behöver du stå i Sveafastigheters bostadskö. Det är helt kostnadsfritt och det går snabbt och enkelt att ställa sig i kön.

All information gällande hur bostadskön fungerar hittar du på sidan för våra hyresgäster

Till bostadskön