Vill du bo här?
Så här gör du

Riksby / Stockholm

Gemenskap i framtidens kvarter

Med promenadavstånd till Brommaplan, Abrahamsbergs tunnelbana och vackra Lillsjön ska Sveafastigheter utveckla Riksbys framtidskvarter.
Boendeform

Hyresrätt & Bostadsrätt

Antal lägenheter

105 st

Projektstatus

Detaljplanskede granskning

Med fokus på gemenskap och fler möten mellan människor blandas upplåtelseformer och gemensamma ytor i området där hållbarhet och välmående går hand i hand.

I entrékvarteret till den nya stadsdelen Riksby i Bromma bygger Sveafastigheter hyresrätter och bostadsrätter som möter kraven på framtidens boende. Det tar sig bland annat uttryck i ett kollektivhus, där alla har egna lägenheter men också kan använda bottenvåningens stora multifunktionella ytor. Dagtid kan ytorna användas för arbete eller studier, kvällstid för middag och umgänge. Bara kreativiteten sätter gränserna i området där hållbarhet går hand i hand med välmående, nya möten och nya sätt att leva.

Vårt sätt att leva, umgås, bo och jobba är under snabb förändring. I Riksby ska vi utveckla nya kvarter och boendeformer där hållbarhet går hand i hand med välmående, gemenskap och nya sätt att leva.

Riksby

Kontakt
Växeln
0200-22 72 00
Information & Dokument
Byggstart
2027
Projektchef
Niklas Lorentz
Bo i Riksby Stockholm

Sveafastigheter förmedlar alla lediga lägenheter genom HomeQ. Det är gratis att stå i bostadskön hos HomeQ. Du skapar ett konto på www.homeq.se där du också gör din intresseanmälan för de lägenheter som matchar dina önskemål.

Sveafastigheters uthyrare behandlar din intresseanmälan och bjuder in till visning av den aktuella lägenheten om du är godkänd enligt vår uthyrningspolicy. Du hittar vår uthyrningspolicy under fliken "Att bo hos oss".

Till bostadskön