Vill du bo här?
Så här gör du

Solnedgången, Skymningen 1 / Växjö

Fräscha hyresrätter och ett trygghetsboende med gemenskap i fokus

Nytt, fräscht och modernt. I Skymningen står 86 hyreslägenheter redo för inflyttning och i Solen 41 trygghetslägenheter. Välkommen hem!
Boendeform

Hyresrätt och trygghetsboende

Byggår

2023

Projektstatus

Inflyttning pågår

Antal hyresrätter

86

Antal lägenheter trygghetsboendet

41

Antal rum

2-3 rum och kök

Storlek på lägenheter

43-87 kvm

Parkeringsplats

Ja, i mån om plats

Hyreslägenheterna
Flytta in i en nybyggd hyreslägenhet med balkong eller uteplats. När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande hall med klinkers. Golven är av ekparkett och köket kommer från Marbodal med vita luckor och stilrena metallhandtag, induktionshäll och varmluftsugn. Parkering utanför i mån av plats. Vill du veta mer? Läs mer här.

Trygghetsboendet
Är du 65+ och vill ha ett smidigt boende med gemenskap, service och trygghetsvärd? Välkommen till Solen trygghetsboende! Lägenheterna är utrustade med diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och kabel-tv. I och vid fastigheten finns bland annat två större samlingslokaler, boulebanor, odlingslådor, ateljé och pergola för gemensamma aktiviteter som planeras och genomförs av vår trygghetsvärd. I markplan finns även tre lokaler för kommersiella verksamheter där vi planerar för apotek samt verksamheter för motion och möten. Läs mer här.

 

Just nu finns det 14 lediga lägenheter i Solnedgången, Skymningen 1

Information & Dokument
Förvaltare
Tannia Rosander
Uthyrare
Ingela Schandersson
Bo i Solnedgången, Skymningen 1 Växjö

Sveafastigheter förmedlar alla lediga lägenheter genom HomeQ. Det är gratis att stå i bostadskön hos HomeQ. Du skapar ett konto på www.homeq.se där du också gör din intresseanmälan för de lägenheter som matchar dina önskemål.

Sveafastigheters uthyrare behandlar din intresseanmälan och bjuder in till visning av den aktuella lägenheten om du är godkänd enligt vår uthyrningspolicy. Du hittar vår uthyrningspolicy under fliken "Att bo hos oss".

Till bostadskön