Intresseanmälan
Uthyrning pågår

Hydran / Västerås

Tryggt nybyggt hyresboende i Västerås för oss 65+

I det framväxande området Öster Mälarstrand, precis intill Mälarens vatten, byggs det hållbara trygghetsboendet Hydran. Boendet vänder sig till oss aktiva personer 65+ som vill skapa ett hem med social samvaro, service och trygghet.
Adress

Sjöjungfrugatan 17 samt Öster Mälarstrands allé 34, 36 och 38

Boendeform

Hyresrätter trygghetsboende 65+

Antal lägenheter

96 st

Antal garageplatser

42 st

Lägenhetsstorlek

2 RoK

Hyra

Från 7302 SEK

Inflytt

Sker löpande med start hösten 2020

Boka tid för visning

010 - 722 38 00

Som boende i toppmoderna Hydran har du nära till både gemenskap och aktiviteter i en trygg miljö endast ett stenkast från Mälaren. Det attraktiva läget har promenadavstånd till centrum, badplatser, flera caféer och ett av Sveriges mest spektakulära hotell med en ypperlig restaurang.

Hydran Västerås Trygghetsboende

En stor gemensamhetslokal och väldisponerade utomhusytor gör det lättillgängligt med socialt umgänge. Den grönskande gården som binder ihop husen har fyllts med odlingslådor, boulebana, sittplatser och grillplats. För barnbarn som kommer på besök finns lekstockar och gott om utrymme för bus. För de som vill ha enkel tillgång till bilen finns garage under gården.

Boendet i bilder

Ta tag och dra i bilderna för att få en 360° vy över lägenheterna i Hydran.

Besök vår visningslägenhet

För att du säkert ska kunna besöka en visningslägenhet under den rådande situationen anordnar vi privata visningar som följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. För att besöka en visningslägenhet, ring 010-722 38 00 och välj knappval 3 för att boka tid.

  Jag vill veta mer om Hydran - kontakta mig!

  Bovärdar gör Hydran tryggt och trevligt

  För att göra livet enklare – och roligare – för hyresgästerna finns bovärdar på plats utsatta tider. De fungerar som ett slags concierger och har en viktig roll på Hydran. De kan hjälpa till med enklare sysslor som att sätta upp gardiner, byta glödlampor och hjälpa till med teknisk utrustning till exempel datorer eller tv-apparater. En annan viktig roll som bovärden har är att helt enkelt vara en samlande kraft i huset genom att stå för initiativ och anordna aktiviteter.

  Hydran – Trygghetsboende

  Service

  Bovärdar finns på plats för att göra livet enklare – och roligare – för hyresgästerna. De fungerar som ett slags concierger och har en viktig roll på Hydran.

  Läs mer
  Området

  Precis intill vattnet, nära till centrum, ständigt växande och tekniskt i framkant. Öster Mälar­ strand där Hydran ligger är Västerås mest spännande område.

  Läs mer
  Gemenskap

  Hydran är byggt för att skapa möten och gemenskap. Det i sin tur för med sig glädje, trygghet och livskvalitet.

  Läs mer
  Lokalen

  En viktig komponent i Hydran är den stora gemenskapslokal som finns på bottenplan i ett av husen. Där kan de boende mötas, lära känna varandra och umgås.

  Läs mer