Lediga jobb

Jobba hos oss

Vi på Sveafastigheter utvecklar, bygger och förvaltar hyresrätter, trygghetsbostäder, kollektivhus, LSS och ägarlägenheter i Mälardalen. Sedan vi grundades 2014 har innovation och långsiktighet varit ledstjärnor.

Våra bostäder utvecklas efter platsens unika behov, byggs med hållbarhetslösningar i framkant och förvaltas långsiktig. Vår vision är att vara ledande utvecklare och förvaltare av attraktiva och hållbara hem och kvarter, med ansvar för att människor trivs och känner sig trygga.

Vi är lyhörda efter kommuners behov och samtidigt proaktiva utvecklare som driver hållbarhetsarbetet framåt. Projekten utvecklas i nära samarbeta med arkitekt och entreprenad, ofta i dialog med lokala föreningar och människor som bor och vistas på platsen. Vi hjälper våra hyresgäster snabbt och arrangerar minst en granngemensam aktivitet per fastighet och år. Vi gör det för att vi vet att grannar som känner varandra både trivs bättre och känner sig tryggare.

Varmt välkommen till en innovativ, långsiktig och omtänksam arbetsplats där du har möjlighet att påverka såväl arbetssätt som affärsutveckling. Vi har ett högt tempo med höga kvalitetskrav. Vi är snabbfotade och stretchar vårt hållbarhetsarbete projekt för projekt.

Våra lediga tjänster

 

Finns inga lediga tjänster som matchar din kompetens och ambition? Vi är alltid öppna för fler talanger till vårt gäng. Skicka gärna in en spontanansökan. Kontaktuppgifter hittar du här.

Sveafastigheter bostad Ab är sedan december 2020 ett helägt dotterbolag till Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB). Projekten och förvaltningen samägs av SBB och Kåpan pensioner, där de förvaltas långsiktigt.
Huvudkontoret är i Sickla och områdeskontor finns i Västerås, Uppsala och Enköping. På Sveafastigheter arbetar cirka 35 personer.