Öppet hus Drabanten Upplands Väsby | Sveafastigheter
Öppet Hus 24-25 oktober

Öppet hus Drabanten Upplands Väsby

Nu kan vi äntligen tillsammans med Silver Life bjuda in till Öppet Hus i Drabanten. Du kommer att få ställa frågor till våra medarbetare och besöka färdigställda lägenheter av respektive lägenhetstyp.

Tider:

Söndag 24 oktober FULLBOKAD
Måndag 25 oktober FULLBOKAD

Vi har fått ett oerhört stort intresse för vårt Öppna hus och är nu fullbokade. Vi kommer förhoppningsvis ha möjlighet längre fram att anordna ett nytt tillfälle. Lämna gärna en intresseanmälan här och ta gärna en titt i vår bostadsväljare så hör vi av oss.

Anmälan:

För att besöka Öppet Hus i Drabanten vill vi att du gör en anmälan där du anger önskad tid för besöket. Vi återkommer därefter med en bekräftelse på din bokade tid. För att vi inte ska vara för många i lokalen samtidigt har vi begränsat antal besökare – först till kvarn gäller så skicka in din anmälan i tid så ökar dina chanser att du får den tid du önskar.

Drabanten är den nya tidens seniorboendeform. I husens bottenvåningar skapas möten och tid för såväl avslappning som rörelse. På den grönskande privata gården blir umgänget både enkelt och tryggt. I Drabanten kombinerar du den privata sfären med en möjlighet att bjuda hem vänner och grannar, samtidigt som affärer och service ligger bara ett stenkast bort. Här kan du läsa mer om Drabanten