22 december, 2020

48 nya lägenheter i Sigtuna när Nordsten, en del av Sveafastigheter, förvärvar av Interoc

Nordsten Fastigheter, en del av Sveafastigheter, förvärvar på forward funding basis 48 bostäder i Steninge Slottsby av Interoc Holding AB.

Projektet har beviljade bygglov och planerad byggstart är andra kvartalet 2021 med planerad inflyttning under sommaren 2022. Bostäderna fördelar sig på fyra huskroppar och byggs i gedigen och klassisk stil med hög standard och god kvalitet. 

 

Sigtuna
 

”Vi är glada att tillsammans med Interoc få möjligheten att utveckla Steninge Slottsby. Området börjar ta form ordentligt och intresset ökar att bo naturskönt i den vackra slottsmiljön. Interoc har skapat en unik produkt och vi har tillsammans hittat ett affärsupplägg som möjliggör en flexibilitet vad gäller upplåtelseform anpassad efter marknadsförutsättningar”, säger Arnold Rosén, grundare och VD på Nordsten Fastigheter. 

 

”Vi ser fram emot att samarbeta med Nordsten och det gläder oss att vi har samsyn gällande val av hållbara material och ett genuint kvalitetstänk när det gäller byggproduktion, s.k. byggmästarkvalitet” säger Per-Olov Rågfelt, koncernchef Interoc.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Arnold Rosén,
grundare och VD på Nordsten Fastigheter
+46 735 08 77 07 ar@nordstenfastigheter.se

 

 

Nordsten är en del av Sveafastigheter. Sveafastigheter ägs av Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) och
samarbetar idag med 18 kommuner runt om i Sverige för att bygga, äga och förvalta
samhällsfastigheter och bostäder.

NYHETER & PRESS