6 april, 2020

Omsorgsboende
Ett liv rikt på intryck och innehåll. 

På livsstilsboendet Drabanten står kvalitet och urbant småstadsliv i centrum.I direkt anslutning till Väsby Centrum bygger Sveafastigheter tillsammans med Silver Life 157 lägenheter i blandade boendeformer: hyresrätter, bostadsrätter och vårdboende. Här får bara 55-plussare flytta in, och njuta av kombinationen mellan livskvalitet, service och småstadsliv.

”En av anledningarna till varför vi jobbar med Sveafastigheter är att de är så duktiga på hyresrätter men samtidigt klarar av att bygga bostadsrätter. Och därutöver även har erfarenhet från vård och omsorg.”

– Mats Sundbom, vd Silver Life 

Sveafastigheters äldre- och omsorgsboenden ska inte skilja sig från vår övriga fastighetsutveckling. Varken statusmässigt, var de placeras eller hur de utformas. I Drabanten blir det här extra tydligt: huset skulle inte bara bli bostäder för äldre, utan också ett landmärke åt kommunen. Därav de 16 våningarna, krönta med en gemensam terrass och fantastisk utsikt.

Det ska vara socialt, tryggt och roligt att bo i Drabanten. Men huset ska också fungera preventivt för att hålla de som bor där friska, och genom sin sin utformning och sina möjligheter förebygger Drabanten både ensamhet och sjukdom – genom gemensamma ytor, en bemannad reception, en restaurang, ett gym och en träningslokal.

Ett landmärke för Upplands Väsby – ett hem för den som vill ha nära till service och gemenskap.

NYHETER & PRESS