26 april, 2019

Inflyttning i 100 hyreslägenheter i nya kvarteret Myrängen, Enköping

Söndag den 28 april flyttar de första hyresgästerna in i Sveafastigheter Bostads nybyggda lägenheter. Kvarteret Myrängen i Enköping består av hundra lägenheter, mindre ettor på 47 kvadratmeter till fyror på 87 kvadratmeter. 

Livskvalité har stått i fokus i kvarterets utformning. Gestaltningen harmoniserar med den omgivande naturen genom att husen klätts med naturmaterial som puts, trä och försett med sedumtak. Ett modernt boende med närhet till naturen och kollektivtrafik, där gårdens pergola och damm är en mötespunkt för grillning, samvaro och lek. Kvarteret har olika typer av boende, oavsett var i livet man befinner sig. Lägenheterna har genomgående smarta och yteffektiva lösningar med stort ljusinsläpp i olika väderstreck. 

”Kvarteret Myrängen är ett nytt område där livskvalité står i fokus, beläget i den nya stadsdelen Älvsdansen. Här bor man strax intill Resecentrum och grönskande naturområden samtidigt som man har nära till centrum. Perfekt för människor som uppskattar variation i sin vardag”, beskriver Sveafastigheter Bostads fastighetschef Per Wallgård. 

Uthyrning av de sista lägenheterna pågår. Mer information på http://sveafastigheterbostad.se/vara-omraden/enkoping-alvdansen/

Per Wallgård, Fastighetschef, +4670-752 07 07 per.wallgard@sveafastigheter.se 

Sveafastigheter Bostad är en ledande utvecklare och förvaltare av hållbara bostäder och vårdboenden i primärt Storstockholm och Mälardalsregionen. Sveafastigheter Bostads kärnvärden är att vara en pålitlig och närvarande förvaltare, en innovativ och kreativ utvecklare, en långsiktig samhällsbyggare samt en proaktiv och drivande partner. 

NYHETER & PRESS