Drabanten | Sveafastigheter
Vill du hyra lägenhet? Gå hit
Hyresgäst hos oss? Gå hit

Drabanten / Upplands Väsby

Livsstilsboendet i framkant – med närhet till allt

I direkt anslutning till Väsby Centrum finner du livsstilsboendet Drabanten. Tillsammans med Silver Life bygger Sveafastigheter 157 lägenheter i blandade boendeformer: hyresrätter, bostadsrätter och vårdboende.
Upplåtelseform

Hyresrätter och bostadsrätter

Projektstatus

Produktion

Antal lägenheter

28 bostadsrätter + 75 hyresrätter+ 54 vårdbostäder + 8 lokaler

Byggstart

2019

Inflytt

2021

Arkitekt

Alessandro Ripellino Arkitekter

Totalentreprenör

H2 entreprenad

Projektchef

Patrik Schön

Kontaktuppgifter

patrik.schon@sveafastigheter.se

Restaurang, reception, gym och relaxavdelning. Drabanten är den nya tidens äldreboendeform. I husens bottenvåningar skapas möten och tid för avslappning. På den grönskande privata gården blir umgänget både enkelt och tryggt. I Drabanten kombinerar du den privata sfären med en möjlighet att bjuda hem vänner och grannar, samtidigt som affärer och service ligger bara ett stenkast bort.

“På den grönskande privata gården blir umgänget både enkelt och tryggt.”

Livskvalitet och urbant småstadsliv står i centrum för arkitekturen i Drabanten. Krönt med en gemensam terrass bjuder det 16 våningar höga huset både dig och dina besökare på en fantastisk utsikt. I det lägre bostadshuset vetter de breda och ljusa entrébalkongerna mot Blå parken. Gemensamt är den två våningar höga sockeln och fasaden av veckad tombak-plåt. Ett landmärke för Upplands Väsby – ett hem för den som vill ha nära till service och gemenskap.