Vill du bo här?
Så här gör du
Uthyrning pågår

Fruängen 1 / Enköping

Yteffektiva hyresrätter med skogen in på husknuten

I Fruängen 1 bygger vi 74 st yteffektiva hyreslägenheter och en förskola för ca 100 barn. Kvarteret ligger längs rullstensåsen och kommer att ha direkt anslutning till områdets lekplats, utan att korsa bilvägar!
Boendeform

Hyresrätt

Projektstatus

Uthyrning pågår

Antal lägenheter

74 st

Lägenhetsstorlek

2-4 RoK

Parkering

73 st p-platser

Fruängen Sveafastigheter

Sveafastigheter fortsätter att växa i Enköping och i det nyexploaterade området Älvdansen. Området angränsar till tågstationen och har den gröna skogen ända in på husknuten som sys ihop med den blivande gården.

Fasaderna är skiftande i puts och trä samt har varierande färgsättning för att skapa en härlig och gemytlig småstadskänsla. Här ska man trivas och omgivningen är inbjudande till barnlek och gemensamma sociala aktiviteter.

Husen i kvarteret Fruängen uppförs med yteffektiva lägenheter om 1 – 5 rum och kök, balkonger och varma putsfasader. Kvarteret ligger längs rullstensåsen och kommer att ha direkt anslutning till områdets lekplats, utan att korsa bilvägar! Perfekt för barnfamiljen och den som önskar närhet till natur. Här vill vi att du ska trivas och hitta en fin granngemenskap på gårdarnas härliga grill- och umgängesplatser! Dessutom är pendlingsmöjligheten till Stockholm perfekt, du kan räkna med att lämna din lägenhet cirka 45 minuter innan du når Stockholms central.

 

Rendering över Fruängen 1 & Fruängen 2

 


 

Läs också om kvarteret intill, Fruängen 2, som Sveafastigheter utvecklar och bygger.

Kontakt
Kontakt Hyresadministrationen
010-722 38 00
Information & Dokument
Inflyttning
Vår/sommar 2022
Arkitekt
Voten Arkitekter
Projektchef
Patrik Schön
Förvaltare
William Jernberg
Kontaktuppgift hyresgäst
info@sveafastigheter.se
Bo i Fruängen 1 Enköping

För att ha möjlighet att hyra en bostad i Fruängen 1 behöver du stå i Sveafastigheters bostadskö. Det är helt kostnadsfritt och det går snabbt och enkelt att ställa sig i kön.

All information gällande hur bostadskön fungerar hittar du på sidan för våra hyresgäster

Till bostadskön