Vill du bo här?
Så här gör du

Gårdsjöstrand / Flen

Natursköna hem vid Gårdsjöstrand

Nära vatten och strandpromenad i Flen bygger Sveafastigheter en rad olika bostäder som passar olika människor i olika delar av livet.
Boendeform

Hyresrätt och LSS

Inflyttning

2024

Antal lägenheter

Ca 200

Lägenhetsstorlek

2-4 RoK

I det nya bostadsområdet ryms 70 äldreboendelägenheter, 50 ägarlägenheter, 100 hyresrätter, 6 st bostadsrättsradhus och 6 st LSS-bostäder. Bostäderna blir ett välkommet tillskott i Flen.

I kvarteret kan människor i alla åldrar få chans att bo i ett område med god tillgång till service och kollektivtrafik, promenadavstånd till centralstationen och pendlingsavstånd på mindre än en timme till Stockholm. Med solceller på tak och fasader i trä, tegel och puts kommer bostäderna att harmoniera väl med nuvarande bebyggelse i området.

Äldreboendet vid Gårdsjö strand i Flen blir Sveafastigheters andra äldreboende och kommer drivas av Flens kommun. Sveafastigheters första äldreboende drivs av Silver Life och är inflyttat i Upplands Väsby

Kontakt
Kontakt Hyresadministrationen
010-722 38 00
Information & Dokument
Byggstart
2022
Arkitekt vårdboendet
White Arkitekter
Arkitekt bostäderna
Kirsh + Dereka
Antal vård- och omsorgsboenden
69
Antal bostäder
150 hyresrätter + 6 LSS
Projektledare
Suzan Amin
Kontaktuppgift hyresgäst
info@sveafastigheter.se
Bo i Gårdsjöstrand Flen

För att ha möjlighet att hyra en bostad i Gårdsjöstrand behöver du stå i Sveafastigheters bostadskö. Det är helt kostnadsfritt och det går snabbt och enkelt att ställa sig i kön.

All information gällande hur bostadskön fungerar hittar du på sidan för våra hyresgäster

Till bostadskön