Nunnan 4 | Sveafastigheter
Vill du hyra lägenhet? Gå hit

Nunnan 4 / Helsingborg

Med närhet till nyrenoverade centrumgallerian SöDER

Fastigheten är belägen i stadsdelen Eneborg utmed Södra Stenbocksgatan och Övre Eneborgsvägen i södra delen av centrala Helsingborg.
Upprättelseform

Hyresrätter

Antal lägenheter

13 st 1-3 RoK

Fastighetens närområde präglas främst av bostadskvarter med flerbostadshus samt mindre kommersiell service. Fastigheten ligger i anslutning till Eneborgsplatsen med närhet till nyrenoverade centrumgallerian SöDER med shopping, restauranger och bio mitt i centrum.

Allmänna kommunikationer är mycket bra med bussförbindelser utanför dörren och cykelavstånd till centralstationen. På Fastigheten finns en byggnad uppförd 1937 i fyra våningsplan med källare och inredd vind.

Byggnaden ritades av arkitekt Alfred Arvidsson. Byggmästare och byggherre var John Strömqvist. Under mitten av 1980-talet “ROT:ades” fastigheten, Byggnaden omfattar totalt 905 kvadrat-meter uthyrbar area fördelat på 13 bostadslägenheter om totalt 853 kvadratmeter samt en butikslokal. Bostäderna är av typen 1 till 3 rum och kök och är i gott skick efter löpande renovering vid omflyttning.

På hörnan i byggnadens bottenplan finns en butikslokal om 52 kvadratmeter som inrymmer frisörsalong. På Fastigheten finns även ett parkeringsgarage med två parkeringsplatser samt en parkeringsyta med fyra parkeringsplaster.

Nunnan