Vill du bo här?
Så här gör du

Riksby / Stockholm

Gemenskap i framtidens kvarter

Med promenadavstånd till Brommaplan, Abrahamsbergs tunnelbana och vackra Lillsjön ska Sveafastigheter utveckla Riksbys framtidskvarter.
Boendeform

Hyresrätt & Bostadsrätt

Antal lägenheter

105 st

Projektstatus

Detaljplanskede granskning

Med fokus på gemenskap och fler möten mellan människor blandas upplåtelseformer och gemensamma ytor i området där hållbarhet och välmående går hand i hand.

I entrékvarteret till den nya stadsdelen Riksby i Bromma bygger Sveafastigheter hyresrätter och bostadsrätter som möter kraven på framtidens boende. Det tar sig bland annat uttryck i ett kollektivhus, där alla har egna lägenheter men också kan använda bottenvåningens stora multifunktionella ytor. Dagtid kan ytorna användas för arbete eller studier, kvällstid för middag och umgänge. Bara kreativiteten sätter gränserna i området där hållbarhet går hand i hand med välmående, nya möten och nya sätt att leva.

Vårt sätt att leva, umgås, bo och jobba är under snabb förändring. I Riksby ska vi utveckla nya kvarter och boendeformer där hållbarhet går hand i hand med välmående, gemenskap och nya sätt att leva.

Riksby

Kontakt
Kontakt Hyresadministrationen
010-722 38 00
Information & Dokument
Byggstart
2027
Projektchef
Niklas Lorentz
Bo i Riksby Stockholm

För att ha möjlighet att hyra en bostad i Riksby behöver du stå i Sveafastigheters bostadskö. Det är helt kostnadsfritt och det går snabbt och enkelt att ställa sig i kön.

All information gällande hur bostadskön fungerar hittar du på sidan för våra hyresgäster

Till bostadskön