Riksby | Sveafastigheter
Vill du hyra lägenhet? Gå hit
Hyresgäst hos oss? Gå hit

Riksby / Stockholm

Gemenskap i framtidens kvarter

Med promenadavstånd till Brommaplan, Abrahamsbergs tunnelbana och vackra Lillsjön ska Sveafastigheter utveckla Riksbys framtidskvarter. Med fokus på gemenskap och fler möten mellan människor blandas upplåtelseformer och gemensamma ytor i området där hållbarhet och välmående går hand i hand.
Upplåtelseform

Hyresrätter & Bostadsrätter

Antal lägenheter

208 st

Projektchef

Patrik Schön

Kontaktuppgifter

patrik.schon@sveafastigheter.se

I entrékvarteret till den nya stadsdelen Riksby i Bromma bygger Sveafastigheter hyresrätter och bostadsrätter som möter kraven på framtidens boende. Det tar sig bland annat uttryck i ett kollektivhus, där alla har egna lägenheter men också kan använda bottenvåningens stora multifunktionella ytor. Dagtid kan ytorna användas för arbete eller studier, kvällstid för middag och umgänge. Bara kreativiteten sätter gränserna i området där hållbarhet går hand i hand med välmående, nya möten och nya sätt att leva.

“Vårt sätt att leva, umgås, bo och jobba är under snabb förändring. I Riksby ska vi utveckla nya kvarter och boendeformer där hållbarhet går hand i hand med välmående, gemenskap och nya sätt att leva”
– Harry McNeil, hållbarhetschef på Sveafastigheter. 

 

Riksby