Vill du bo här?
Så här gör du
Anmäl intresse

Söderby / Brandbergen

Centrala hyresbostäder med privata gårdar

Vid Brandbergens centrum byggs 403 hyresbostäder i olika storlekar. Ett välkommet tillskott med närhet till service och kommunikationer. Projektet består av tre kvarter om sex hus med hyreslägenheter om 1 till 4 rum och kök. Storlekarna varierar mellan 27 till dryga 100 kvm.
Boendeform

Hyresrätt

Projektstatus

Uthyrning startar snart

Antal lägenheter

403

Lägenhetsstorlek

1-4 RoK

Parkering

Ja, garage och p-platser

Mellan husen finns upphöjda gårdar som hyresgästerna delar med varandra. Gårdarna blir trygga platser att träffa sina grannar och plats för barnen att leka utan trafik.

I de nya husen byggs också moderna affärslokaler som tillför ett nytt affärsstråk längs hela nya bostadsdelen. Brandbergens inomhuscentrum förlängs ut i nya delen. De nya husen kommer tillföra fler människor till platsen som bidrar till rörelse i området och efterfrågan på lokala butiker såsom butiker, bageri, restauranger och övrig service.

Här erbjuds välplanerade hyreslägenheter med balkong eller uteplats för de flesta lägenheterna, i ett minst sagt centrumnära läge till Brandbergen. Kvarteren innehåller 403 ytsmarta hyresbostäder som liksom alla Sveafastigheters hus är helt rökfria. Fastighetens p-platser och garageplatser är utspridda runt kvarteren.

Lägenheterna är modernt inredda i vitt med ekparkettgolv. Badrummen är helkaklade i vitt med gråsvart klinkergolv och inredda med dusch, tvätt och torkmöjligheter. Köken är utrustade med spis som har glaskeramikhäll. Digitalt grundutbud från Tele2 ingår i hyran. Bredband kan tecknas med Tele2 eller valfri leverantör via Itux öppen fiber.

Hyreslägenheterna värms upp med radiatorer samt mekanisk från och tilluft med värmeåtervinning. Det innebär att vi kan återanvända 90 % av den värme som kommer från lägenheterna samtidigt som man lätt reglerar temperaturen i det egna hemmet. Uppvärmningen ingår i hyran men det varmvatten och den el som förbrukas mäts och debiteras separat. Ett mindre separat förråd finns tillgängligt för alla lägenheterna.


Kontakt
Kontakt Hyresadministrationen
010-722 38 00
Information & Dokument
Byggår
2021
Inflyttning
Hösten 2022
Projektchef
Svante Jernberg
Förvaltare
Elouise Howard
Kontaktuppgift hyresgäst
info@sveafastigheter.se
Anmäl ditt intresse för Söderby Brandbergen

Står du i Sveafastigheters bostadskö?
Ja
Nej
Jag samtycker till Sveafastigheters gällande villkor och hantering av personuppgifter