Vill du bo här?
Så här gör du
Inflyttning 2022

Ströpsta / Nykvarn

Intill milsvida skogar, rena vatten och öppna landskap

I Ströpsta bor du i ett lugnt område med närhet till natur och goda kommunikationer. Det går bra bussförbindelser till Nykvarns Centrum, med bland annat livsmedelsbutik, apotek, restauranger, caféer, bibliotek och frisör.
Boendeform

Hyresrätt

Projektstatus

Produktion

Antal lägenheter

178

Lägenhetsstorlek

1-4 RoK

Parkering

Ja


Närhet till allt

I Ströpsta bor du nära skogen, öppna landskap, lekplats och skolor.

Här finns något för alla!

Upptäck vandringen i Jägarskogens naturreservat eller besök friluftsområdet Oxvreten. Vill du hellre sola och bada finns det populära Hökmossbadet endast 10 minuter bort med bil. För den kulturintresserade finns biblioteket med lokalen Qulturum Sländan. Ett nav för kulturevenemang såsom scenkonst, film, författarsamtal och konserter. För de unga finns det lekplatser bara ett stenkast bort. Samt Fritidsfabriken som är Nykvarns lokala fritidsgård. Här samlas ungdomar för olika aktiviteter och sociala interaktioner.

Klimatsmarta val

Husen byggs med massiv trästomme och kommer ha en energianvändning nära halva det krav som Boverkets byggregler har. För att du på ett enkelt sätt ska kunna göra klimatsmarta val i vardagen finns ett miljörum i direkt anslutning till huset. Där kan du sortera ditt avfall.

Goda kommunikationer

Ströpsta ligger i Nykvarns kommun som tillhör Stockholms län, vilket gör att du kan åka med ditt SL-kort. För dig som pendlar finns snabba tågförbindelser med Stockholm och Eskilstuna. Motorvägarna E20 och E4 tar dig snabbt med egen bil dit du önskar.

Kontakt
Kontakt Hyresadministrationen
010-722 38 00
Information & Dokument
Inflyttning
2022
Projektchef
Svante Jernberg
Förvaltare
Elouise Howard
Kontaktuppgift hyresgäst
info@sveafastigheter.se
Anmäl intresse för Ströpsta Nykvarn

Står du i Sveafastigheters bostadskö?
Ja
Nej
Jag samtycker till Sveafastigheters gällande villkor och hantering av personuppgifter