Drabanten

Seniorboende i Stockholm, Upplands Väsby

Njut av våra välplanerade seniorlägenheter med ett rikt serviceutbud, omgivna av underbara sociala och gröna ytor. Klicka här för att hyra din drömbostad!

Just nu söker vi hyresgäster till vårt Seniorboende i Upplands Väsby, Stockholm. I flerbostadshuset Drabanten i anslutning till Väsby Centrum finns tre guldiga byggnader som är sammanlänkade av sociala och gröna ytor. Tillsammans med Silver Life får du en trivsam miljö som främjar gemenskap, fysisk aktivitet, relaxavdelning och en restaurang. Gör en intresseanmälan och upplev ett bekvämt och omsorgsfullt boende i hjärtat av Väsby. 

För att bo i Drabanten behöver du vara minst 65 år gammal, ställa dig i Sveafastigheters bostadskö och teckna medlemskap hos Silver Life.

Till bostadskön Till Silver Life

Vill du kontakta en fysisk person? Det går alltid bra att ringa till oss för att få hjälp med din ansökan. 

Kontakt till uthyrare hos Sveafastigheter: 010-722 38 00
Kontakt för att teckna medlemskap hos SIlver Life: 08-506 360 40

Vanliga frågor och svar om Seniorboendet Drabanten:

Hur gör jag en intresseanmälan?
Hur är det att bo i Drabanten?
Hur ser serviceutbudet ut?

Drabanten Sovrum Upplands Väsby Drabanten badrum Upplands Väsby Drabanten Kök LivsstilsboendeDrabanten vardagsrum Sveafastigheter Drabanten kök Livsstilsboende 

Intresseanmälan seniorboende Drabanten, Stockholm, Upplands Väsby

För att ställa dig i kö i Drabanten behöver minst en person i hushållet vara över 65 år. Vi på Sveafastigheter är fastighetsvärd och Silver Life står för fastighetens serviceutbud. För att anmäla intresse för en hyreslägenhet behöver du: 

1. Registrera dig i Sveafastigheters bostadskö (kostnadsfritt).  Till bostadskön
2. Teckna ett medlemskap hos Silver Life. Till Silver Life

Vill du kontakta en fysisk person? Det går jättebra att ringa till oss så hjälper vi dig med din ansökan. 

Kontakt till uthyrare hos Sveafastigheter: 010-722 38 00
Kontakt för att teckna medlemskap hos Silver Life: 08-506 360 40

Seniorlägenhet i Stockholm

I Drabanten får du en välplanerad och rymlig hyreslägenhet med en boendeyta som sträcker sig från 40 kvm till 78 kvm. Lägenheterna finns i olika storlekar, från 1 rum och kök till 3 rum och kök med hyra från 7685 kr/mån till 13 467 kr/mån för att passa olika behov.  

“Vi bor i en hyresrätt på 16 våningen och utsikten är fantastisk! Det är underbart med de olika aktiviteterna, man träffar så mycket folk. Vi brukar äta tillsammans i restaurangen. Alla som bor här är väldigt nöjda och all personal ger alltid ett trevligt bemötande.” Gunilla och Hasse, boende, Drabanten. 

Gunilla och Hasse, boende Drabanten

Serviceutbud och aktiviteter i seniorboendet Drabanten

I Drabanten får du förmånen att förena det privata boendet med möjligheten att välkomna både vänner och grannar till ditt hem. Samtidigt har du nära till affärer och service som ligger inom ett bekvämt gångavstånd från seniorboendet. När du flyttar in i din seniorlägenhet i Drabanten får du tillgång till: 

  • Reception 
  • Restaurang
  • Gym 
  • Relaxavdelning
  • Mötesplats i grönskande privat innergård
  • Sociala ytor för möten och avslappning