Trygghetsboende
Gemenskap & trygghet i moderna 65+ bostäder

Vad söker vi över 65 i en bostad? Självklart skiftar svaren men något som genomgående efterfrågas är gemenskap och trygghet – egenskaper som är grunden till nybyggda Hydran i Västerås. Här kombineras smart planerade lägenheter med gemensamma lokaler att umgås i och en trygghetsvärd som hjälper till med de små bestyren.

Hydran är ett hållbart och modernt hyreshus. Här bor du i en yteffektiv lägenhet med nära till social samvaro. Ett tryggt boende med många fördelar.

Desiré – vår trygghetsvärd

För att göra livet enklare – och roligare – finns trygghetsvärden Desiré på plats under utsatta tider. Desiré anordnar regelbundet aktiviteter som skapar en social tillvaro för dig som hyresgäst. Hon finns även där för att hjälpa till med sysslor som att sätta upp gardiner och byta glödlampor eller hjälpa till med wi-fi, tv och teknik. Desiré är en tillgång som gör Hydran till mer än bara ett boende.

Hydran trygghetsboende Västerås

Sjönära och centralt

Nära till naturen eller bekvämt centralt? Här behöver du inte kompromissa. Med Mälaren ett stenkast från lägenheten kan du njuta av härliga promenader men också klara av ärenden eller avnjuta en middag på ett av Sveriges mest spektakulära hotell.

Gemenskap och aktiviteter

Med en stor gemensamhetslokal och en växtrik gård är det enkelt att umgås både spontant och vid anordnade aktiviteter. Här samlas hyresgästerna för exempelvis matlagningskurser, kortspel eller bara för att umgås. Under de rådande omständigheterna har aktiviteterna flyttat ut på gården där det bland annat grillas korv och ordnas med fika.

 

Yteffektiva lägenheter

Lägenheterna i Hydran består av effektivt planerade 2:or i olika storlekar som alla innehåller bekvämligheter så som tvätt och diskmaskin. En praktisk och bekväm bostad med balkong och möjlighet till parkeringsplats.

Hållbart och modernt

Hydran verkar även för en hållbar framtid genom att både producera energi och spara på överskottsvärme. Tack vare ny teknik och ett tak täckt av solceller bor du i ett modernt och energisnålt hus som tar ansvar för miljön.

Låter det intressant? Läs mer om Hydran här.