Sveafastigheter söker en student till Stockholm!

Vill du sommarjobba hos projektgruppen som håller i nyproduktionen av våra hus? Vi söker dig som är i början på eller mitt uppe i dina studier, du ska gärna studera ett program inom Samhällsbyggnad på KTH.

 

Vi söker dig som är student och som vill jobba extra hos oss under din studietid. Arbetsuppgifterna består av att du ska stötta vårt Projektteam med kontor i Stockholm City med varierande administrativa uppgifter.

Vi vill att du ska kunna jobba hos oss minst två veckor i sommar med start i början på juni.  Arbetstiderna är mellan 8.00-17.00. Tjänsten ska tillsättas under vårterminen.

Vem är du?

Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med dina studier. Du är i början på eller mitt uppe i dina studier, du ska gärna studera ett program inom Samhällsbyggnad på KTH. Du är självständig, noggrann och en fena på siffror.

Stämmer detta in på dig? Sök då tjänsten redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 1 mars 2024. Skicka ansöka till HR@sbbnorden.se och märk ämnes raden med ”Student till Sveafastigheter”.

Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ji-Sun Lundbom HR-chef på ji-sun@sbbnorden.se.

Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.